EB & A Vastgoed Management


Charles Petitweg 35C3 4827 HJ Breda
076 578 2578 Klik om te bellen

Over EB & A Vastgoed Management

EB&A Vastgoed Management is het kennisbureau bij uitstek dat zich in haar nagenoeg 30-jarig bestaan heeft gespecialiseerd in het op een professionele en transparante wijze verzorgen van Totaalbeheer van Vastgoed. Dit houdt in dat naast het VvE Totaalbeheer ons kantoor zich ook heeft gespecialiseerd in het VvE Bouwmanagement.

Onze deskundige dienstverlening onderscheidt zich dan ook door een persoonlijke benadering, snelle respons en een transparante werkwijze. Uw VvE heeft aan ons een betrouwbare en toegewijde beheerder met wie u een langdurige relatie kunt opbouwen.

EB&A VvE Totaalbeheer biedt een compleet en betaalbaar beheerconcept, dat continuïteit en gemak centraal stelt. Het beheerconcept wat wij hanteren bestaat uit deelpakketten wat inhoudt dat het gewenste dienstenpakket kan worden afgenomen als geheel of als afzonderlijke diensten. Onze VvE diensten voorzien in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij EB&A VvE Totaalbeheer altijd toeziet op een correcte uitvoering van de geldende reglementen en wetten.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw VvE kunnen betekenen en wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier op deze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als u in een persoonlijk gesprek nadere toelichting wenst over de diensten van EB&A VvE Totaalbeheer.

EB & A Vastgoed Management in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur

Diensten

Beheer van panden
Bouwbegeleiding

Onze locatie

EB & A Vastgoed Management


Charles Petitweg 35C3 4827 HJ Breda
076 578 2578 Klik om te bellen