Domicilie Makelaars


Notaris Fischerstraat 24 6711 BD Ede
0318693502 Klik om te bellen

Over Domicilie Makelaars

Ben je op zoek naar een goede makelaar in de omgeving Ede-Wageningen of Nijkerk voor het verkopen, kopen, verhuren of huren van een woning of bedrijfsruimte? Schakel dan de ervaren makelaars van Domicilie in! 

Over Domicilie
Domicilie is een toonaangevend full-service NVM makelaarskantoor dat met 2 kantoren in Ede en Nijkerk actief is in een groot werkgebied binnen de regio Ede-Wageningen tot Amersfoort. Wij opereren binnen alle segmenten van de vastgoedmarkt: bestaande bouw, nieuwbouw, exclusief wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties, maar met één doel: de ondersteuning bieden die jij nodig hebt. Ons brede aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en dat je alle zaken rondom verkoop, aankoop en financiering bij één adres kunt regelen. Wel zo makkelijk!

Domicilie filosofie
Naast een hoop kennis en ervaring mag je meer van ons verwachten, zoals onze maximale inzet, persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit. Ons enthousiaste en deskundige team zet altijd net dat stapje meer om de beste kwaliteit te leveren en jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Jouw wensen zijn doorslaggevend voor iedere actie die wij ondernemen. Ons motto: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag je ons aan houden.

Domicilie Methode
Bij het verkopen en aankopen van een woning komt een hoop kijken; het is dan prettig als onze werkwijze voor jou helder en transparant is. Daarom hanteren wij de DomicilieMethode®, die de stappen in het verkoop- of aankoopproces inzichtelijk maakt.

Meer over de Domicilie Methode bij verkoop: bit.ly/2zsILyZ
Meer over de Domicilie Methode bij aankoop: bit.ly/2yUkQsQ

Gratis waardebepaling
Verhuisplannen en weten wat je woning waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling en verkoopadvies op maat. Neem contact met ons op: 

0318-69 35 02
ede@domicilie.nl

Foto's

Team Domicilie

Domicilie Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Pensioenen
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Domicilie Makelaars


Notaris Fischerstraat 24 6711 BD Ede
0318693502 Klik om te bellen