Digimakelaars.nl


Kruisstraat 70 A 5341 HE Oss
0880000400 Klik om te bellen

Altijd meer dan je verwacht voor scherp tarief
Beoordeeld met een 9,5 op Funda en ***** op Google
Digimakelaars.nl werkt in heel Nederland

Over Digimakelaars.nl

Verkoop je huis zelf met Funda Verkoop Samen Actief

Wil jij je huis verkopen tegen een scherp tarief en zonder verborgen kosten? Bij Digimakelaars betaal je een vast bedrag voor een compleet pakket, ongeacht de grootte van je huis. Wij helpen je met de marketing, professionele fotografie, onderhandelingen en het opstellen van een officiële NVM Koopakte. Zo kun jij zelf de bezichtigingen doen en bespaar je op de hoge makelaarskosten.

Waarom Digimakelaars?

Onze verkopers zijn ervan overtuigd: verkopen met Digimakelaars en zelf de bezichtigingen doen is erg leuk! Het geeft meer duidelijkheid aan potentiële kopers en het huis krijgt een hogere opbrengst. Onze deskundigheid wordt hoog gewaardeerd en we staan bekend om onze persoonlijke betrokkenheid.

Bij Digimakelaars geloven we dat het verkopen van een huis makkelijker, sneller en vooral goedkoper kan. Daarom bieden wij een compleet pakket aan diensten aan tegen een vast tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Compleet pakket

Het basispakket van Digimakelaars is simpel doch doeltreffend. Het bevat onder andere een waardebepaling, professionele fotografie, online brochure, 2D/3D plattegronden, NEN meetrapport, gefilmde woningvideo op Funda en 360 graden foto's op Funda. Daarnaast bieden we gratis deelname aan Woning Koopzondagen Open Huis. Het startpakket én Funda Compleet zijn inbegrepen bij het vaste bedrag dat je betaalt.

Geen verborgen kosten

BijDigimakelaars betaal je een vast bedrag voor ons complete pakket, zonder verborgen kosten. Geen courtage achteraf, geen extra opstartkosten, geen intrekkingskosten en geen wijzigingskosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Funda Verkoop Samen Actief

Met Funda Verkoop Samen Actief heb jij de controle over de verkoop van je huis, maar sta je er niet alleen voor. Digimakelaars is er altijd voor je. Je kunt ons bellen of mailen wanneer je wilt en alle vragen die kopers hebben, kunnen door ons snel en duidelijk worden beantwoord. Zo heb je altijd je eigen makelaar bij de hand.

De kopersmarkt komt eraan

De kopersmarkt komt eraan. Er staan meer huizen te koop en de verkoopprijzen staan onder druk. Als je niet op tijd je woningmarketing goed regelt, loop je de kans dat de concurrenten wel verkopen, maar jij niet. Wil je tegen een scherp tarief je huis met de allerbeste woningmarketing op Funda? Met Funda Compleet en alles erop en eraan, zodat jouw huis tenminste opvalt tussen alle andere...

Maatwerk

Bij Digimakelaars is maatwerk mogelijk. We kunnen onze dienstverlening afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften. Zo kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Onze ervaringen

Onze verkopers zijn ervan overtuigd: verkopen met Digimakelaars en zelf de bezichtigingen doen is erg leuk! Het geeft meer duidelijkheid aan potentiële kopers en het huis krijgt een hogere opbrengst. Al onze relaties zijn blij met onze deskundigheid. Ze zijn verrast dat ze altijd "meer" krijgen dan ze hadden verwacht. De woorden "persoonlijke betrokkenheid" komen steeds terug in de reviews. De mogelijkheid voor maatwerk wordt hoog gewaardeerd.

Veilig en gemakkelijk

Je huis verkopen zonder gedoe en altijd je makelaar bij de hand? Dat maken wij voor je waar! Je maakt zelf de tekst en je doet de bezichtigingen. Digimakelaars doet de rest.

Klinkt dat interessant? Hieronder lees je meer over onze dienstverlening en hoe wij je kunnen helpen om je huis snel en tegen de beste prijs te verkopen.

Foto's

Digimakelaars.nl in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Digimakelaars.nl


Kruisstraat 70 A 5341 HE Oss
0880000400 Klik om te bellen