Deelen Makelaars


Torenstraat 47 3764 CL Soest
035 601 5360 Klik om te bellen

Een ijzersterk, gedreven en zeer gemotiveerd team
Jarenlange ervaring, marktkennis en klantgericht
Het zijn de familietrekjes die u in ons herkent

Over Deelen Makelaars

DEELEN MAKELAARS WONINGEN:
"EEN IJZERSTERK, GEDREVEN EN ZEER GEMOTIVEERD TEAM! Ons team is de laatste jaren flink uitgebreid: inmiddels zijn we met 6 man sterk. Jarenlange ervaring en marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. Het zijn de familietrekjes die u in ons gehele team herkent."

BEKIJK HOE WIJ BEOORDEELD WORDEN OP: op onze website of natuurlijk op onze pagina op funda.

Al vele jaren is Deelen Makelaars Woningen hét toonaangevende kantoor in Soest, Soesterberg en Baarn. De verkoop van uw woning is bij Deelen Makelaars Woningen in goede en vertrouwde handen. Met de kennis en expertise van 5 medewerkers (met een gezonde mix van dames en heren), met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en ieder zijn eigen specialisme, voorzien wij verkopers van deskundige en goed onderbouwde adviezen om gezamenlijk te streven naar een optimaal verkoopresultaat.
Maar, bij Deelen Makelaars Woningen richten wij ons niet uitsluitend op de verkoop van woningen. Ook het bemiddelen bij het aankopen alsook het verhuren van een woning behoren tot onze disciplines.
Daarnaast komt onze deskundigheid tot uiting in het taxeren van woningen. Uiteraard worden onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd!

DEELEN MAKELAARS BEDRIJVEN
Voor al uw vraagstukken op het gebied van bedrijfsmatige huisvesting kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u met trots laten weten dat wij hierin tot de meest actieve makelaars van Soest behoren. Voor meer info zie funda in business.

DEELEN MAKELAARS NIEUWBOUW
Al vele jaren is Deelen Makelaars actief in/bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in Soest, Soesterberg en Baarn en betrokken geweest bij 10-tallen nieuwbouwprojecten. Met onze kennis en expertise adviseren wij ontwikkelaars tijdens het gehele traject, van eerste ontwerp tot het volledige verkoopproces.

Bij ons krijg je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst, de beste presentatie en een perfecte begeleiding

Foto's

Ons team

Deelen Makelaars in het kort

Aanbod

Agrarisch onroerend goed
Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Certificeringen

RMT, NRVT, NWWI en K-RMT

Onze locatie

Deelen Makelaars


Torenstraat 47 3764 CL Soest
035 601 5360 Klik om te bellen