De Vechtstreek Makelaars og B.V.


Kerkweg 12 3603 CM Maarssen
0346564644 Klik om te bellen

Over De Vechtstreek Makelaars og B.V.

De Vechtstreek Makelaars
Makelaars zijn wij al sinds 1936 en in al die jaren bieden wij u kwalitatief hoogstaande service. Niet voor niets voeren wij met enige trots in ons logo 'sinds 1936'.
Huidig eigenaar Reinier Rijke nam in 1996 het roer over. In 2005 werd de huidige locatie betrokken: een charmant wit Rijksmonument aan de Kerkweg 12 te Maarssen. Een pand dat goed past bij het beroep makelaar én goed aansluit bij de mensen die hier werken. Ons werkgebied is Maarssen en omstreken en Utrecht en omgeving.
Hiermee zijn wij niet alleen de specialist in Maarssen en de andere dorpen aan de Vecht, maar ook de kwaliteitsmakelaar in het noordelijk deel van de provincie Utrecht.
Het kopen of verkopen van een huis is een serieuze zaak. In de regel komt er veel geld en emotie bij kijken. Reden genoeg om niet met ‘zomaar een makelaar’ in zee te gaan. Maar te kiezen voor iemand bij wie u direct het gevoel heeft dat hij of zij met u op één lijn zit.

Die bovendien net even harder voor u wil lopen dan een ander. Zulke makelaars zijn wij:
Reinier Rijke, register makelaar/taxateur o.z., Genendel Ringenoldus register makelaar/taxateur o.z.

Samen vormen wij het dynamische makelaarskantoor De Vechtstreek Makelaars. Goed voor ruim een eeuw know-how en ervaring met de huizenmarkt in het noorden van de provincie Utrecht.

Resultaat staat centraal. Kennis is belangrijk, goede resultaten boeken voor u is nog belangrijker. Voor De Vechtstreek Makelaars valt of staat dat met een goed persoonlijk contact en duidelijke communicatie.

Vanaf de eerste kennismaking zult u merken dat wij houden van helderheid en openheid. We maken de dingen niet mooier dan ze zijn en noemen alles graag bij de naam.

Doordat wij bovendien met een klein team werken, bent u bij ons geen nummer, maar weten we allen precies wie u bent en wat de vorderingen zijn rond de koop of verkoop van uw huis.

Reinier Rijke, register makelaar/taxateur o.z.
Genendel Ringenoldus, register makelaar/taxateur o.z.
Wij doen het als team.

Foto's

Ons kantoor: Kerkweg 12 te Maarssen; de koffie staat klaar.

De Vechtstreek Makelaars og B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

De Vechtstreek Makelaars og B.V.


Kerkweg 12 3603 CM Maarssen
0346564644 Klik om te bellen