De Passende Woning Makelaardij


Zuiderzeestraatweg 111 A 8096 BE Oldebroek
0525631054 Klik om te bellen

Over De Passende Woning Makelaardij

De Passende Woning Makelaardij is een NVM kantoor dat volop in beweging is. En dat moet ook. In deze ingewikkelde woningmarkt is het een voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en evenwichten. Gelukkig worden we daarbij ondersteund door een groot aantal hulpmiddelen waarbij de belangrijkste plaats wordt ingenomen door het internet.

Deze moderne techniek reikt waarschijnlijk qua mogelijkheden verder dan u in de eerste instantie vermoedt. Het is op dit moment mogelijk met uw handheld of zelfs met uw mobiele telefoon afbeeldingen via internet op te vragen van het pand waarnaar uw belangstelling uitgaat.

Funda is inmiddels bekend bij het grootste deel van de Nederlandse bevolking en voor het NVM makelaarskantoor niet meer weg te denken.
Al die hulpmiddelen zijn nutteloos als er niet een goed team paraat staat om al die instrumenten op de juiste wijze te bedienen.

De Passende Woning Makelaardij heeft wat dit betreft buitengewoon veel te danken aan het vaste team dat altijd voor u klaarstaat. We proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en omstandigheden van de klant, die altijd centraal staat. Centrale positie van u als klant is noodzakelijk om tot het beste resultaat te komen. Het verkopen en aankopen van een woning is immers een kwestie van wederzijds vertrouwen. Het zijn belangrijke stappen die genomen moeten worden.

Wij staan voor u klaar en dat doen we inmiddels in Oldebroek en omgeving al meer dan 20 jaar. De ontwikkeling van onze dienstverlening heeft dus niet stilgestaan, dat blijkt iedere dag weer uit de waardering van onze diensten en de groei van ons aanbod.

De Passende Woning Makelaardij in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

De Passende Woning Makelaardij


Zuiderzeestraatweg 111 A 8096 BE Oldebroek
0525631054 Klik om te bellen