De Leygraaf Makelaardij


Hooghuisstraat 38 5341 CE Oss
0412 649 149 Klik om te bellen

Over De Leygraaf Makelaardij

Makelaardij de Leygraaf is al ruim 14 jaar vertegenwoordigd in de regio Oss en heeft, vooral de laatste jaren, een ontzettende groei doorgemaakt. Door de loop der jaren heeft ons kantoor zich gevestigd als dé specialist op de regionale vastgoedmarkt. Met een ruime portefeuille van bestaande woningen en bedrijfspanden slagen wij er regelmatig in om voor onze klanten de juiste 'match' te maken. Daarnaast zijn wij ook nauwlettend betrokken bij vele regionale nieuwbouwprojecten. Met een enthousiast en gedreven team staan wij dagelijks voor u klaar. Schroom niet om ons te benaderen; wij werken graag voor u!

Onze hoofdvestiging is gelegen aan de Leygraaf 38 te Oss en de nevenvestiging aan de Kerkstraat 31 te Nuland. Daarnaast hebben wij nog drie presentatieshops in de omgeving: zowel in Oss, als in Geffen en Nuland.

Daarnaast wordt onze website regelmatig vernieuwd en is deze tevens voorzien van de modernste technieken waardoor uw woning nog beter gepresenteerd wordt. Heeft u bijvoorbeeld al kennisgemaakt met onze Facebook pagina? Hier is tevens ook ons aanbod op te vinden! Door de inzet van de juiste marketingtechnieken weten we altijd de juiste doelgroep te benaderen.

Onze makelaars, Monique Lommen - Hanegraaf en Guy Schilder zijn beide woon- en werkzaam binnen de regio Oss. Zij kennen de markt daarom ook als geen ander en bepalen voor u het juiste verkooptraject voor uw woning. Persoonlijke aandacht en een goed samenspel met clienten vinden wij een pré. Wij geven u een gedegen advies en begeleiden u op een deskundige manier naar een succesvolle transactie. Dat is onze filosofie!

Foto's

De Leygraaf Makelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Beheer van panden
Hypotheken
Taxaties

VastgoedPro lid

Ja

Onze locatie

De Leygraaf Makelaardij


Hooghuisstraat 38 5341 CE Oss
0412 649 149 Klik om te bellen