De Bruijn en Tak NVM Makelaardij B.V.


Parkweg 53 2271 AE Voorburg
0703871616 Klik om te bellen

Over De Bruijn en Tak NVM Makelaardij B.V.

Over de Bruyn en Tak NVM Makelaardij

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is een gerenommeerd makelaarskantoor en al sinds 1959 gevestigd in het markante witte hoekpand aan de Parkweg 53 in Voorburg. De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woonhuizen, maar ook actief in het bedrijfs onroerend goed, vastgoedbeheer en VvE management. Om deze reden zijn wij dan ook veelzijdig in vastgoed!

Daarnaast heeft de Bruyn en Tak NVM Makelaardij een breed netwerk, houden wij van persoonlijk contact en spreken wij duidelijke taal. U als klant en transparantie staan bij ons altijd centraal. Wij zijn dan ook niet voor niets al jaren een van de best beoordeelde makelaars van de regio.

Tom Tak is het gezicht achter de Bruyn en Tak NVM Makelaardij. Hij is geboren en getogen in Voorburg en inmiddels al de 3e generatie Tak die aan het roer staat. Samen met zijn team bestiert hij  elke dag vol energie en enthousiasme de woningmarkt.  

Het werkgebied van de Bruyn en Tak NVM Makelaardij sterkt zich uit over de gehele regio Haaglanden. Zo is de Bruyn en Tak NVM Makelaardij naast de standplaats Voorburg ook actief in Leidschendam, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delft en Wassenaar.

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is aangesloten bij de NVM, de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en dus een erkend makelaarskantoor. Kiest u voor een NVM makelaar, dan kiest u voor kwaliteit én deskundigheid. Ook zijn wij aangesloten bij Stichting VastgoedCert, het NRVT en het NWWI.

Foto's

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij

De Bruijn en Tak NVM Makelaardij B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Taxaties
Verkoopbegeleiding
VvE beheer

NVM lid

Ja

Onze locatie

De Bruijn en Tak NVM Makelaardij B.V.


Parkweg 53 2271 AE Voorburg
0703871616 Klik om te bellen