Coppelmans Makelaardij


Elzentlaan 27 5611 LG Eindhoven
040-2230916 Klik om te bellen

Over Coppelmans Makelaardij

Welkom bij Coppelmans Makelaardij !

Coppelmans Makelaardij: een succesvol makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers en waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Coppelmans Makelaardij timmert sinds 2003 met veel succes aan de weg, zowel in de bestaande bouw als in de markt van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze visie is, dat er steeds sprake moet zijn van een duidelijke meerwaarde: een betere service, een duidelijke eigen visie, een herkenbare eigen stijl.

Coppelmans Makelaardij is opgericht door Jacqueline Coppelmans-Janssen. Zij is beëdigd makelaar en taxateur en is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Waalre, Eindhoven en omgeving.

Per 1 maart 2018 zijn wij met kantoor gevestigd op de Elzentlaan 27 in Eindhoven.
Op deze prachtige en centraal gelegen plek bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van uw woning, hier in Eindhoven, Waalre en omliggende gemeenten 

Waarom bent u voor deze zaken bij ons aan het juiste adres? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. We spannen ons tot het uiterste in om de aankoop of verkoop onder voor u gunstige condities tot stand te brengen. 'En die C dan?', zult u zeggen. Die staat voor Coppelmans!

En mocht u tot de conclusie komen dat uw huidige woning niet meer correspondeert met uw woonwensen, dan weet u vanaf nu Coppelmans Makelaardij te vinden!

Coppelmans Makelaardij in het kort

Aanbod

Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Coppelmans Makelaardij


Elzentlaan 27 5611 LG Eindhoven
040-2230916 Klik om te bellen