City Homes


Frederik Hendrikstraat 125 1052 HP Amsterdam
0206250071 Klik om te bellen

Over City Homes

Uw partner voor verhuren en huren
 Zoekt u een nieuwe huurder voor uw huurwoning of zoekt u juist een huurwoning? Bij Cityhomes bent u aan het goede adres. Wij zijn uw partner voor huren en verhuren van woningen. Wij staan voor een goede en snelle service. Als verhuurder is uw grootste zorg het vinden van de juiste huurder en het waarborgen van een optimaal rendement. Als huurder wilt u snel en efficiënt een passende huurwoning vinden met een betrouwbare verhuurder. Wij hebben huurwoningen in de Amsterdam, Den Haag en omliggende gemeenten.

 “Toegankelijk, snel adequaat, kennis van zaken”

Zij maken het verschil bij Cityhomes
Een ijzersterk team. Zij hebben hun sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Met veel ervaring in deze dynamische business, beheersen zij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Met veel plezier gewerkt te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.


Zij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met deze typerende werkwijze in de regio’s Amsterdam en Den Haag, hebben zij een prachtige portefeuille aan woningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.


De missie: het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat. Het middel: een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Gwen en Jan koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zij zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien zij in de behoefte aan een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere periode betreft. Lees op deze website meer over de unieke aanpak en de diensten van Cityhomes. En komt u gerust eens langs voor een kop koffie, zij ontmoeten u graag!

Foto's

Kantoor

City Homes in het kort

Aanbod

Huurwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Het professioneel verhuren van uw woning
Verzekeringen

Onze locatie

City Homes


Frederik Hendrikstraat 125 1052 HP Amsterdam
0206250071 Klik om te bellen