Charles Suijkerbuijk Woningmakelaardij


Brugstraat 118 4701 LL Roosendaal
0165 593257 Klik om te bellen

Over Charles Suijkerbuijk Woningmakelaardij

Charles Suijkerbuijk Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een voor in de regio Roosendaal bekend staande bedrijf- en woningmakelaardij met de nadruk op een persoonlijke benadering van de markt.
Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) en de certificering tot registermakelaar staan hoog in het vaandel daar een constante bijscholing noodzakelijk wordt geacht om te kunnen inspelen op de steeds wijzigende marktomstandigheden met al haar juridische aspecten.
De lijnen met de opdrachtgevers en potentiële kandidaten zijn kort omdat de bedrijfsmakelaardij uitgeoefend wordt door Charles Suijkerbuijk en zijn zoon Joost en de woningmakelaardij wordt gerund door Noortje van der Maat.
De veelzijdigheid van het kantoor kenmerkt zich door haar opdrachtenportefeuille welke zeer gevarieerd is in zowel de woning- als in de bedrijfsmakelaardij met de vele varianten op dat gebied. Ook voor taxaties vinden vele banken, bedrijven en particulieren de weg naar het kantoor mede gelet op de ervaring en kennis van de regionale marktsituatie.

Charles Suijkerbuijk Woningmakelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen
Roerende zaken

Diensten

Beheer van panden
Bouwbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Charles Suijkerbuijk Woningmakelaardij


Brugstraat 118 4701 LL Roosendaal
0165 593257 Klik om te bellen