Caron & Co Makelaars


Reguliersgracht 112-A 1017 LW Amsterdam
0206251109 Klik om te bellen

Over Caron & Co Makelaars

Hetty Caron is in 1980 begonnen in de Amsterdamse makelaardij en is, na vele jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende kantoren, in 2005 gestart met Caron & Co Makelaars o.g. Door de jaren heen is het kantoor uitgegroeid tot een specialist in de verkoop, aankoop, taxatie, aanhuur, verhuur en beheer van onroerend goed in Groot Amsterdam.

Met een vakkundig team bestaande uit Hetty Caron, Jaap van Veen en Marian Duurland, staat Caron & Co Makelaars o.g. garant voor kwaliteit. Vele jaren ervaring in de Amsterdamse markt, passie voor de makelaardij, gedegen opleidingen, gezond verstand en een breed netwerk zorgen ervoor dat wij onze klanten blijvend kunnen voorzien van betrouwbare en deskundig adviezen.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste Nederlandse vereniging in de branche van makelaardij en zijn daarnaast tevens lid van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA). Ons team is gecertificeerd en krijgt permanente bijscholing, zo blijft de kwaliteit van onze kennis gewaarborgd.

Foto's

Caron & Co Makelaars in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Beheer van panden
Hypotheken

NVM lid

Ja

Onze locatie

Caron & Co Makelaars


Reguliersgracht 112-A 1017 LW Amsterdam
0206251109 Klik om te bellen