Brickfield


Groenstraat 4 4841 BD Prinsenbeek
0765429673 Klik om te bellen

Over Brickfield

Brickfield werd is 2005 opgericht als vastgoedadviesbureau door de heer ir. Dominique de Wit, na een aantal jaren (internationale) ervaring bij Deloitte en PricewaterhouseCoopers. Inmiddels is de dienstverlening sterk uitgebreid en bieden we naast advies ook bouwprojectmagement en bedrijfsmakelaardij.

Veelzijdig team voor al uw vastgoed projecten

Dat doen we met een klein vast team, dat waar nodig in flexibele vorm wordt aangevuld met de juiste expertise. Hiertoe beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van huisvestingsadviseurs, (bouw)technisch specialisten, bouwprojectmanagers, architecten, interieurarchitecten, juristen en makelaars. In Nederland en Belgie maar ook daarbuiten.

Onze missie is het totaal ontzorgen van onze klanten als het gaat om vastgoed- en huisvestingsprojecten. Dit vanuit de visie dat een aantrekkelijke maar ook (kosten)efficiente werkomgeving bijdraagt aan het werkplezier van medewerkers en aan de doelen van de organisatie of onderneming. Enthousiasme, hoge kwaliteit, snelheid van handelen en zichtbare resultaten staan in ons werk voorop.

Brickfield in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Koopwoningen

Diensten

Bouwbegeleiding
Taxaties

Onze locatie

Brickfield


Groenstraat 4 4841 BD Prinsenbeek
0765429673 Klik om te bellen