Sanneke Breure


Oostvoorstraat 11 4671 CA Dinteloord
0167 522 614 Klik om te bellen

Oog voor wat je achterlaat en waar je naartoe gaat
Zakelijke blik voor de beste deal
We ontzorgen je volledig

Over Sanneke Breure

Achter je voordeur schrijf je je levensverhaal. Maak je nieuwe herinneringen. Voel je je gelukkig. Wij helpen je de juiste voordeur te vinden, je (t)huis te verkopen, je woning op waarde te schatten of te bouwen aan nieuwe kansen. We begeleiden jou naar de volgende woonstap, met oog voor wat je achterlaat en waar je naartoe gaat.

Jij en wij weten: een woning is meer dan een hoop stenen en beton. Het zijn kansen, herinneringen en geluk binnen muren, een plafond en vloer.

Maar je loopt ergens tegenaan. Je zoekt nog de juiste voordeur. Een plek waar je je levensverhaal verder kunt schrijven. Je zoekt een manier om je oude thuis vaarwel te zeggen met een waarde die past bij alles wat het huis je gegeven heeft.

Kortom: je zoekt ons. Breure & Breure. Heleen & Sanneke. Sanneke & Heleen.

Makelen, dat is met de paplepel ingegoten. We weten precies wat het inhoudt om makelaar te mogen zijn. Om mensen te kunnen helpen met het vinden van nieuw woongeluk, realiseren van dromen en maken van nieuwe herinneringen.

Een hele eer, als je het ons vraagt. Daarom halen we alles uit de kast om het perfect voor je te regelen. Alles om de beste deal te krijgen.

Altijd begripvol, behulpzaam en met een zakelijke blik.

Graag maken we kennis onder het genot van een kop koffie hoe we jouw kunnen helpen in de volgende stap van je woondroom.

Het is tijd voor nieuw woongeluk. Het is tijd voor Breure & Breure

Foto's

Wij komen graag naar je toe!

Sanneke Breure in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

VBO lid

Ja

Onze locatie

Sanneke Breure


Oostvoorstraat 11 4671 CA Dinteloord
0167 522 614 Klik om te bellen