BenS Makelaars


Hoofddorpplein 41 1059 CW Amsterdam
020 388 0066 Klik om te bellen

Over BenS Makelaars

BenS makelaars, klein kantoor groot resultaat!

BenS Makelaars opende in 2000 haar deuren op een uitstekende locatie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid. Wie het Hoofddorpplein op komt rijden, kan niet meer om ons kantoor heen! Inmiddels heeft het kantoor een goede, vertrouwde reputatie opgebouwd en is het kantoor actief op de gehele Amsterdamse woningmarkt, alsmede de omliggende gemeentes.

Doordat we in de gehele stad en omgeving actief zijn, hebben we een brede kennis op het gebied van de prijzen in de verschillende gebieden. Iedere buurt in Amsterdam heeft zijn eigen sfeer en gevoel. Wij kennen de stad door en door. De makelaars van BenS zijn gecertificeerde NVM makelaars met jarenlange ervaring in het vastgoed. Met onze begeleiding bent u verzekerd van een eerlijk en deskundig advies bij de aankoop en/of verkoop van uw woning.

Naast deze twee specialisaties kunt u bij ons ook terecht voor een verhuurmakelaar, taxatierapport en hulp bij de financiering voor uw huis. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies gebaseerd op uw wensen werken wij samen met erkende hypotheekadviseurs.

Verdien € 200,- met een doorverwijzing!

Zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving met verkoop- en/of aankoopplannen, dan is uw doorverwijzing geld waard! Voor iedere aan-/of verkoopopdracht , ontvangt u € 200,-. Het enige dat u hoeft te doen is het formulier met de doorverwijzing in te vullen. Zodra wij de woning in verkoop hebben gekregen of hebben aangekocht, bevestigen wij dit bij u per e-mail. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden bij de notaris wordt het bedrag aan u uitgekeerd. Uw mond tot mond reclame wordt beloond! Een tevreden klant is geld waard!

Foto's

BenS Makelaars in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

BenS Makelaars


Hoofddorpplein 41 1059 CW Amsterdam
020 388 0066 Klik om te bellen