sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Stationsweg 24
    1815 CC Alkmaar
  • 072-5159559

Gerard Vel Makelaardij o.z.

Gerard Vel Makelaardij, slagvaardig en betrouwbaar:
Gerard Vel Makelaardij is een kleine, slagvaardige makelaardij. In particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. De combinatie klein en slagvaardig past ons goed. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen; bij het kopen of verkopen of huren en verhuren van onroerend goed. Onze dienstverlening is persoonlijk en direct. Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Taxaties/Financiering:
Wij taxeren woningen en bedrijfspanden. Soms op uw verzoek, soms in opdracht van een financiële instelling. Voor onze relaties berekenen wij altijd de meest aantrekkelijke hypothecaire financiering. Op basis van een ruime ervaring adviseren wij ten slotte in zekerheid, úw zekerheid.

Lid NVM:
Gerard Vel sr. is in januari 1972 beëdigd als makelaar/taxateur en sinds 1991 gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. In 2001 is Gerard Vel jr. toegetreden tot het gelijknamige makelaarskantoor. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is dé erkenning als gekwalificeerd makelaar en taxateur. En de bevestiging van verantwoorde dienstverlening.

Vertrouwen:
Vóór alles is het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de goede afloop van de door u gewenste koop of verkoop van uw woning.
Dat vertrouwen vindt u bij ons. Bij Gerard Vel Makelaardij.


Gerard Vel Makelaardij o.z. in het kort

Aanbod

  • Huurwoningen
  • Koopwoningen

NVM lid:

Ja

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Hypotheken
  • Taxaties

VastgoedPro lid:

Nee

VVOM lid:

Nee