sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bornsestraat 1-101
    7556 BA Hengelo
  • 0742915840

Snelder-Zijlstra Makelaars

Snelder Zijlstra Makelaars mag gerust een begrip heten in de regio Twente. Het kantoor bestaat al sinds 1890 en is met ca. 40 medewerkers en vestigingen in Enschede, Hengelo en Almelo één van de grootste in de regio.

Snelder Zijlstra Makelaars ontleent haar kracht aan de combinatie van een full-service kantoor met een goede regionale spreiding.

De SZ groep kent 4 disciplines:
1. Snelder Zijlstra Makelaars bestaande woonhuizen en nieuwbouw;
2. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars;
3. Snelder Zijlstra Verhuur;
4. Snelder Zijlstra Hypotheken.

Snelder Zijlstra. Precies wat u zoekt.

U zoekt zekerheid.

Snelder Zijlstra is een makelaarsorganisatie met drie vestigingen. Regionaal toonaangevend, op lokaal niveau compact genoeg voor een persoonlijke, klantgerichte benadering. Concreet betekent het dat uw belangen door één en dezelfde persoon worden behartigd. Snelder Zijlstra: samen goed voor professionele dienstverlening in de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden.

U zoekt een huis of een koper.

Wij geven u als NVM-makelaar betrouwbaar advies en ondersteunen u persoonlijk en intensief bij de aan- of verkoop en taxatie van onroerend goed. We kunnen tevens zorgen voor een bouwtechnische keuring. Snelder Zijlstra maakt wat onroerend goed betreft moeilijke zaken stukken makkelijker.

U zoekt een hypotheek.

De combinatie koper/huis bepaalt de beste hypotheekvorm. Het gaat niet alleen om de laagste rente of de hoogste fiscale aftrekbaarheid. Ook uw persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol. Eventueel zoeken we voor u naar een vruchtbare combinatie met andere financiële voorzieningen, zoals een pensioenregeling, beleggen of sparen.

U zoekt een advies met visie.

Elk advies dat wij geven, is gebaseerd op onze kennis en ervaring. Schakelt u ons in, dan kunt u ervan overtuigd zijn dat u persoonlijk, op maat en geheel overeenkomstig uw wensen en mogelijkheden geïnformeerd wordt over de beste producten in de markt en een perfect aan- of verkoop advies. Vervolgens neemt u zelf de juiste beslissing.


Foto's van Snelder-Zijlstra MakelaarsSnelder-Zijlstra Makelaars in het kort

Aanbod

  • Bedrijfspanden huur
  • Bedrijfspanden koop
  • Huurwoningen
  • Koopwoningen

NVM lid:

Ja

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Hypotheken
  • Taxaties

VastgoedPro lid:

Nee

VVOM lid:

Nee