sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • St. Bavostraat 39/A
  4891 CG Rijsbergen
 • 0765937000

Schalk Makelaardij

Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de woningmakelaardij, de agrarische makelaardij en landelijk wonen (Buitenstate). Het in Rijsbergen gevestigde makelaarskantoor is sinds de oprichting in 2000 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een NVM-makelaar staat voor kwaliteit in diensverlening.

DESKUNDIGHEID
Het energieke team van Schalk Makelaardij bestaat uit elf personen. Deskundigheid en persoonlijke dienstverlening zijn de belangrijkste kenmerken van de medewerkers van Schalk Makelaardij. Waarden die voor u als klant zekerheid bieden in de vaak spannende tijd van aankoop en/of verkoop van uw woning of bedrijf. Schalk Makelaardij is niet alleen werkzaam in de gemeente Zundert en de omliggende gemeenten, maar is door zijn brede dienstverlening bekend in heel West-Brabant.

ERVARING
Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label.

VERTROUWEN
Uw Buitenstate – of uw verlangen ernaar – is in goede handen bij Schalk Makelaardij. U kunt erop vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen.

LANDELIJK WONEN
Wilt u landelijk wonen in Noord-Brabant? Dan bent u bij Schalk Makelaardij aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide woningaanbod van landelijk gelegen woonboerderijen, villa's, landhuizen en andere vrijstaande woningen die wij samen met onze collega Buitenstate makelaars aanbieden op deze site.


Foto's van Schalk MakelaardijSchalk Makelaardij in het kort

Aanbod

 • Agrarisch
 • agrarisch onroerend goed
 • Bedrijfspanden huur
 • Bedrijfspanden koop
 • Grond
 • Huurwoningen
 • Koopwoningen

VastgoedPro lid:

Nee

VVOM lid:

Nee

NVM lid:

Ja

VBO lid:

Nee