Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Europalaan 67
    2408 BJ Alphen aan den Rijn
  • 0172427300

ERA De Koning Makelaardij

Wie zijn wij?

Het is al weer meer dan vijftig jaar geleden dat Gerrit de Koning zijn makelaarskantoor, toen nog aan huis, in Waarder opende. Hij kon toen nog niet voorzien dat dit kantoor de sterke basis zou vormen voor dat wat ERA De Koning Makelaardij nu is. De laatste 25 jaar heeft Jacques de Koning, zoon van, samen met André de Koning de makelaardij steeds verder uitgebreid. U vindt ons midden in het land met onze vestigingen in Woerden, De Meern, Houten, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Gouda en Waddinxveen.

Maak uw woondroom waar
Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past: Woondromen.

Onze makelaars willen uw woondroom waarmaken. Daarom willen wij niet alleen weten wat u zoekt, maar ook waarom u dat zoekt. Wij willen uw dromen kennen en begrijpen. Bent u opzoek naar een starterswoning? Zoekt u een vrijstaande woning aan het water om te genieten van rust en natuur? Wilt u een groter huis met voor al uw kinderen een eigen slaapkamer? Bent u opzoek naar een gelijkvloersappartement?

Bij het waarmaken van uw woondroom is het niet alleen belangrijk dat uw nieuwe woning aan al uw wensen voldoet. Er komt meer bij kijken: Hoe ziet uw financiële situatie eruit? Moet uw huidige woning nog verkocht worden? Wat zijn uw toekomstplannen?

Wanneer wij uw dromen en mogelijkheden kennen, kunnen wij voor u de ideale woning, uw toekomstige thuis, vinden. Samen met onze jarenlange ervaring, vakmanschap, samenwerking en enthousiasme vormt dit de basis van ons succes.Deze makelaar in het kort

Aanbod

  • Koopwoningen

NVM lid:

Ja

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Hypotheken
  • Taxaties

VastgoedPro lid:

Ja

VVOM lid:

Nee