Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Gebroeders van Doornestraat 32
    5614 BN Eindhoven
  • 0657425297
  • Website

Beste Prijs Makelaars Eindhoven

Beste Prijs Makelaars wordt voor de regio groot Eindhoven vertegenwoordigd door Wim Lamot.

 

Wim Lamot is inmiddels 21 jaar werkzaam als makelaar en de laatste jaren als makelaar voor de regio Eindhoven. De regio heeft dan ook geen geheimen voor Wim. Het besluit van Wim om zich aan te sluiten bij de BestePrijsMakelaars was snel genomen.

 

Een goed plan om uw woning snel te verkopen!

 

Als eerste maak je deel uit van een landelijke organisatie met als voordeel enorm veel informatie van je collega BestePrijsMakelaars. Geregeld komen we samen om ideeën uit te wisselen en om de markt te bespreken.

 

Daarnaast is er een afdeling die zich bezighoudt met het maken van contracten en de juridische afhandeling van een verkoop. Deze kennis en zekerheden geven mij extra tijd om me bezig te houden met wat ik echt leuk vind, en dat is makelaar zijn. Een woning in de verkoop nemen is altijd weer een uitdaging, de presentatie moet meer dan perfect zijn.

 

Naast de foto’s, die door een professionele fotograaf worden gemaakt, is ook de beschrijving van groot belang. De combinatie van de tekst, foto’s en video moet de lezer een goed beeld geven van de woning en de prikkel geven om de woning te bezichtigen. De woningen worden niet alleen op de website van BestePrijsMakelaars geplaats maar ook op o.a. Funda, Jaap en Huislijn. Verder wordt er gewerkt met Social Media zoals, Youtube, Facebook en Google+. Omdat we in het internet tijdperk zitten is presentatie van groot belang.

 Aanbod

  • Koopwoningen

NVM lid:

Nee

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Verkoopbegeleiding

VastgoedPro lid:

Ja

VVOM lid:

Nee