Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Burg. Reigerstraat 84
    3581 KW Utrecht
  • 0302144346
  • Website

Rots Vast Groep Utrecht

Rots Vast Utrecht
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 30 franchise- en 2 eigen vestigingen in Nederland.

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren
Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.


Foto's van Rots Vast Groep UtrechtDeze makelaar in het kort

Aanbod

  • Bedrijfspanden huur
  • Huurwoningen
  • Koopwoningen

NVM lid:

Nee

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Beheer van panden

VastgoedPro lid:

Nee

VVOM lid:

Nee