sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Willemskade 21
    7902 AT Hoogeveen
  • 0528263343

Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is een makelaardij gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting in de regio zuid Drenthe - noord Overijssel. Gedegen vakkennis en jarenlange ervaring in combinatie met een zeer persoonlijke benadering kenmerken het kantoor.

Vermaas Bedrijfsmakelaardij biedt ondernemers een breed scala aan diensten. Deze omvatten aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en advisering met betrekking tot bedrijfsobjecten in de breedste zin. Vermaas Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot aanbod van kantoren, winkels, productiehallen en andere bedrijfsruimten in de regio.

Zoals aangegeven kenmerkt het kantoor zich door een persoonlijke benadering van relaties. Een professionele organisatie met een eigen persoonlijk gezicht. Klanten hebben hierbij in principe slechts één aanspreekpunt voor alle zaken. Door korte lijnen kan er snel en accuraat gehandeld worden.

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep bedrijfsonroerendgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aan dit lidmaatschap zijn strenge voorwaarden verbonden o.a. op het gebied van kennis van de materie en het bijhouden hiervan. Dit geeft ondernemers de garantie van een kwaliteitsadvies. De kennis op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, belastingen en economische ontwikkelingen blijven op een hoog niveau door regelmatige scholing.


Foto's van Vermaas BedrijfsmakelaardijVermaas Bedrijfsmakelaardij in het kort

Aanbod

  • Bedrijfspanden huur
  • Bedrijfspanden koop
  • Grond

NVM lid:

Ja

VBO lid:

Nee

Diensten

  • Taxaties

VastgoedPro lid:

Nee

VVOM lid:

Nee