AnderZ makelaar Groningen


Atoomweg 6-B 9743 AK Groningen
050 204 1292 Klik om te bellen

Over AnderZ makelaar Groningen

Wat is AnderZ makelaar?

AnderZ makelaar is een gespecialiseerde aankoop- en verkoopmakelaar gevestigd in Groningen. De eigenaar van AnderZ makelaar is Martin Hammega. Samen met zijn team van uiterst gekwalificeerde medewerkers, zorgen zij ervoor dat al uw zorgen worden ontnomen. AnderZ makelaar is vooral werkzaam in Groningen en Annen. Door de jarenlange ervaring als makelaar, weten Martin Hammega en zijn team precies wat kopers willen. Zij kunnen ze u perfect adviseren bij het kopen of verkopen van een woning. 

Wanneer is AnderZ makelaar opgericht?

Eigenaar Martin Hammega begon zijn carrière in de verhuurbranche. Na vier jaar lang verhuren en adviseren, begon hij met werken bij een klein familiebedrijf in Haren. Hij begon hier als aankoopmakelaar en startte tijdens deze periode ook zijn studie. Terwijl hij zijn opleiding afrondde, werkte hij bij een familiebedrijf in Groningen als aankoop- en verkoopmakelaar. In 2008 begon hij voor zichzelf en startte hij zijn eigen bedrijf. In 2016 vond er een koerswijziging binnen het bedrijf plaats en ontstond de naam AnderZ makelaar.

 

Waarvoor kunt u bij AnderZ makelaar terecht?

Of u nou een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig heeft of een gratis waardebepaling van uw woning wilt, bij AnderZ makelaar bent u aan het juiste adres. Bij het verkopen van een huis is veel voorbereiding nodig om ervoor te zorgen dat u het beste bod krijgt. Het is daarom belangrijk om een aannemer in te huren die u vertrouwt en die u tijdens het gehele verkoopproces ondersteunt. Bij AnderZ makelaar helpen wij u bij met een gratis waardebepaling en zorgen we ervoor dat we samen de vraagprijs vaststellen. Nadat de vraagprijs vaststaat, beginnen wij het opstellen van de verkoopstrategie. We zetten de beste tools en technologie in om uw woning op de market te zetten. Daarnaast vormen wij ook een op maat gemaakte marketingstrategie, die ervoor zorgt dat uw huis aan het juiste publiek wordt getoond. Zowel online als persoonlijk.

Waarom kiest u voor AnderZ makelaar?

Als aankoopmakelaar werkt AnderZ makelaar op basis van no cure, no pay. Door de jarenlange ervaring en kennis op gebied van de woningmarkt in Groningen, kan AnderZ makelaar u helpen bij het kopen van uw droomhuis. Bij de aankoop van een huis komt meer kijken dan u misschien denkt. Om te zorgen dat u later geen spijt krijgt van uw aankoop, kunnen wij u helpen door advies te geven over de waarde van het huis dat u op het oog heeft, potentiële bouwkundige gebreken te benoemen of de hypotheek voor u te regelen. Met behulp van AnderZ makelaar komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Bent u benieuwd naar ons aanbod, of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op!

Wij doen het AnderZ

Foto's

Logo AnderZ makelaar Groningen

AnderZ makelaar Groningen in het kort

Aanbod

Beleggingspanden
Gratis verkoopscan
Gratis waardebepaling Groningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VastgoedPro lid

Ja

Certificeringen

MCEPI - Europese accreditatie voor ethisch handelen

Team

Onze locatie

AnderZ makelaar Groningen


Atoomweg 6-B 9743 AK Groningen
050 204 1292 Klik om te bellen