Allround Makelaardij Waalwijk


Grotestraat 264 A 5142 CC Waalwijk

Over Allround Makelaardij Waalwijk

Een makelaar is een partner. Iemand die u bijstaat bij alle zaken rondom wonen. Of het nu een huurwoning is, een eigen huis of een bedrijfspand, u komt altijd in aanraking met zaken die u niet alleen wilt doen. U heeft dus iemand nodig waar u blind op kunt vertrouwen.
Allround Makelaardij is die partner.

Een makelaar die voor u klaarstaat
Wonen, huisvesting. Je moet goede ‘aard’ hebben. Dat is het belangrijkste. Maar vaak leiden praktische zaken af van het maken van goede keuzes. U wilt een makelaar die er altijd voor u is. Ook als de verkoop klaar is. Ook als u al lang en breed in dat bedrijfspand zit. Een allround makelaar zeg maar.

Uw makelaar, dichtbij
We zitten in Tilburg en Waalwijk en zijn zeer goed bekend met de huizenmarkt in de hele regio.


Uw taxatie, zó geregeld
Een taxatie regelt u makkelijk, snel en zeker via Allround Makelaardij. Zo houdt u zelf controle over het soort taxatie dat u nodig hebt, op welke termijn die geleverd wordt en wat het gaat kosten.

U bent verplicht te taxeren als u een woning koopt of een nieuwe hypotheek afsluit op u huidige woning. Die taxatie wordt gedaan door de Allround onafhankelijk gecertificeerd taxateur die ingeschreven is in één van de taxateurregisters en lid is van een branche vereniging. Zo bent u zeker van een rapport dat aan alle eisen voldoet en dat geaccepteerd wordt door alle banken in Nederland.

Allround Makelaardij Waalwijk in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

VBO lid

Ja

Onze locatie

Allround Makelaardij Waalwijk


Grotestraat 264 A 5142 CC Waalwijk