Alert Lieberwirth Makelaars B.V.


Zwerfkei 7 6581 EV Malden
0246963333 Klik om te bellen

Over Alert Lieberwirth Makelaars B.V.

Je bent op zoek naar een makelaar in Malden, Molenhoek of Mook e.o.?
Dan is AlertLieberwirth de makelaar voor jou. In de prachtige omgeving van Mook, net ten zuiden van Nijmegen is het heerlijk wonen. Gelegen aan de Maas midden in een ruimtelijk, haast on-Nederlands heuvelachtig landschap is deze meest noordelijke gemeente van Noord-Limburg een plek waar je verliefd op wordt.


De st. Jansberg, de Mookerheide, de Heumense Schans en het Herrendal zijn slechts een aantal van de natuurgebieden die Mook omringen. Wonen in Mook en omgeving betekent wonen in een landelijke omgeving. Met alle ruimte om je heen, idyllische plaatsjes en op nog geen tien minuten van het prachtige, bruisende Nijmegen. Dichtbij Venlo en pal aan de meest belangrijke uitvalswegen, zodat ook Den Bosch, Utrecht en Eindhoven snel en eenvoudig te bereiken zijn.


Vrij wonen zonder concessies
Ruimtelijk wonen, goedkoper wonen op grotere percelen, zónder in de middle of nowhere te belanden: deze omgeving biedt het allemaal. AlertLieberwirth heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren en werkt exclusief in dit gebied dat zich uitstrekt van Malden, Groesbeek, Milsbeek en Grave. Een gebied met prachtige vergezichten en met alle faciliteiten van het stadse leven om de hoek.


Als enige makelaar in Mook helpt AlertLieberwirth je exact aan die woning waar jij je thuis zult voelen.

Alert Lieberwirth Makelaars B.V. in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Alert Lieberwirth Makelaars B.V.


Zwerfkei 7 6581 EV Malden
0246963333 Klik om te bellen