adviseur Buurman


Driehuizerkerkweg 230 1985 HV Driehuis
0255512361 Klik om te bellen

Over adviseur Buurman

adviseur Buurman
... zorgt voor een bouwkundig rapport als u het pand van uw keuze hebt gevonden. Dit rapport inventariseert de staat van het gebouw en u weet de noodzakelijk te maken kosten, voordat u het koopcontract tekent. Handig toch als een onafhankelijk deskundige "door de woning heen" kijkt? De ervaring leert, dat een aantal mensen hierdoor op tijd heeft afgezien van een -dreigende- miskoop. Vele anderen hebben tijdig ingezien dat de investering op z'n plaats was.
... beoordeelt graag bij oplevering van uw nieuwe woning of alles is gemaakt zoals het de bedoeling was.
... assisteert bij het beheer van onroerend goed. Heeft u onroerend goed in eigendom, dat u wilt exploiteren? Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor de administratieve afhandeling van inkomsten en uitgaven.
... assisteert bij het verbouwen van de woning van uw keuze
... begeleidt de bouw van de nieuwe woning van uw keuze
... maakt rapport op in geval van schade
... kan voor een VvE (Verenigingen van Eigenaren) een MJOP (MeerJaren Onderhouds Prognose) maken. Deze begroting geeft inzicht in het verloop van de kosten gedurende 15 jaar. Aan de hand ervan wordt het verloop van de servicekosten berekend. In een MJOP is een nulmeting inbegrepen.

Foto's

Aankoopkeuring woning

Diensten

Beheer van panden
Bouwbegeleiding
Bouwtechnische keuringen

Artikelen

Bouwexploit houdt relaties heel en het hoofd koel.

Als er verbouwd gaat worden, kan een hamer door een dakraam vallen; de buis van een steiger kan door de dakbedekking heen prikken, waardoor lekkage ontstaat; tijdens heiwerkzaamheden kunnen trillingen...

Onze locatie

adviseur Buurman


Driehuizerkerkweg 230 1985 HV Driehuis
0255512361 Klik om te bellen