Adfinis Makelaars


Keizerstraat 29 7411 HD Deventer
0570642299 Klik om te bellen

Over Adfinis Makelaars

Wanneer u in de regio Deventer uw woning wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis, dan loont het om Adfinis Makelaars in te schakelen als uw makelaar! U krijgt de persoonlijke en professionele begeleiding die u als klant verdient. 

 

 

Over Adfinis

Het bedrijf is opgericht in 1999 door Rob Jansen. In 2005 hebben Jan Elshof en Remko Amstelveen zich met Adfinis Makelaars in hetzelfde pand gevestigd. Ondertussen heeft het bedrijf zes medewerkers en drie specialismen: makelaardij, hypotheken en verzekeringen.
Adfinis is een onafhankelijk advieskantoor, dat zijn klanten een compleet en persoonlijk advies geeft op het gebied van:

  • hypotheken
  • verzekeringen
  • aankoop
  • verkoop
  • taxatie
  • financiële planning

KRUISBESTUIVING

De kracht van Adfinis ligt in de combinatie van deze drie specialismen. Alles onder één dak betekent voor de klant een zorgvuldige, snelle en complete afhandeling.

  • U vindt uw droomhuis via Adfinis Makelaars.
  • Wij kijken welke hypotheekvorm het beste bij u past.
  • Wij regelen meteen de noodzakelijke verzekeringen voor u.

BETROKKENHEID

Adfinis gaat voor de persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten leren kennen. Voor een advies op maat moet je weten wat er speelt bij een klant. Daarom investeren we graag tijd in onze adviesgesprekken. Onze klanten stellen dat op prijs. Die waardering uit zich door goede referenties. Nieuwe klanten zijn vaak familie of bekenden van onze bestaande klanten.

ADVIES

Wilt u graag advies van een klein gemoedelijk kantoor met betrokken medewerkers, die u alle zorgen uit handen nemen? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Adfinis!

Foto's

Adfinis Makelaars in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Artikelen

Twee soorten taxaties

Een taxatie laat u uitvoeren om de waarde te bepalen van uw woning, bedrijfspand of een ander object. Een taxatie wordt gedaan door een erkende en onafhankelijke taxateur die kennis van zaken en de ma...

Onze locatie

Adfinis Makelaars


Keizerstraat 29 7411 HD Deventer
0570642299 Klik om te bellen