Adfinis Makelaars


Keizerstraat 29 7411 HD Deventer
0570642299 Klik om te bellen

Over Adfinis Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar in Deventer en omstreken? Bij Adfinis Makelaars ben je aan het goede adres! Ons prachtige kantoor is gevestigd aan de Keizerstraat. Deze centrale en levendige locatie is perfect voor het bedienen van de markt en de presentatie van jouw woning!
Wij zorgen er voor dat jouw huis voor de best mogelijke prijs wordt verkocht in deze markt!

We hebben een klein kantoor en dat houden we bewust zo. Op deze manier kunnen we onze klanten de maximale aandacht geven en dat vertaalt zich in een fantastische beoordeling van 9.5 gemiddeld op Funda.

Over Adfinis

Het bedrijf is opgericht in 1999 door Rob Jansen. In 2005 heeft Jan Elshof  zich met Adfinis Makelaars in hetzelfde pand gevestigd. Ondertussen heeft het bedrijf zes medewerkers en drie specialismen: makelaardij, hypotheken en verzekeringen.
Adfinis is een onafhankelijk advieskantoor, dat zijn klanten een compleet en persoonlijk advies geeft op het gebied van:

  • hypotheken
  • verzekeringen
  • aankoop
  • verkoop
  • taxatie
  • financiële planning

KRUISBESTUIVING

De kracht van Adfinis ligt in de combinatie van deze drie specialismen. Alles onder één dak betekent voor de klant een zorgvuldige, snelle en complete afhandeling.

  • U vindt uw droomhuis via Adfinis Makelaars.
  • Wij kijken welke hypotheekvorm het beste bij u past.
  • Wij regelen meteen de noodzakelijke verzekeringen voor u.

BETROKKENHEID

Adfinis gaat voor de persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten leren kennen. Voor een advies op maat moet je weten wat er speelt bij een klant. Daarom investeren we graag tijd in onze adviesgesprekken. Onze klanten stellen dat op prijs. Die waardering uit zich door goede referenties. Nieuwe klanten zijn vaak familie of bekenden van onze bestaande klanten.

ADVIES

Wilt u graag advies van een klein gemoedelijk kantoor met betrokken medewerkers, die u alle zorgen uit handen nemen? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Adfinis!

Onze dienstverlening als verkoopmakelaar

Het verkoopproces van uw makelaar in Deventer bestaat uit de volgende vijf fasen:

1. Oriëntatie
Het eerste wat Adfinis voor u doet, is het bepalen van de waarde van uw woning. Eén van onze makelaars komt bij u thuis om kennis te maken met u en het huis dat u graag wilt verkopen. Deze waarde wordt vervolgens vergeleken met de waarde van de woningen in de omgeving. Uiteraard houden we hier rekening met de specifieke kenmerken van uw woning. In overleg met u komen we vervolgens tot een vraagprijs.

2. Presentatie
Zodra de oriëntatiefase is voltooid, is het tijd voor de presentatie van uw huis richting de doelgroep. In samenwerking met Zibber zorgen wij voor een volledige presentatie van uw huis. Hier kunt u denken aan mooie vastgoedfoto’s, 2D-plattegronden, een aantrekkelijke video en een 3D-beleving van het huis. Verder maken wij een brochure van uw huis, waarin de gehele presentatie wordt verwerkt. Deze presentatie plaatsen wij tevens op Funda, waarmee we een groot aantal potentiële kopers kunnen bereiken. Daarnaast komt uw woning op onze site en onze Facebookpagina te staan.

3. Bezichtiging/onderhandeling
De bezichtigingen worden via ons kantoor geregeld. De tijden van deze  afspraken worden natuurlijk in overleg met u goedgekeurd richting de geïnteresseerden. Na afloop krijgt u van ons de details van de bezichtiging.
Zodra er een potentiële koper is, dan begeleidt Adfinis u bij de onderhandelingen. Als ervaren onderhandelaar zorgen wij ervoor, dat uw woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden verkocht wordt.

4. Verkoop
Het is gelukt! De kopende partij en u hebben een deal! U bent het eens geworden over de prijs, de datum van levering, de ontbindende voorwaarden en de lijst met roerende zaken. Hierbij zorgen wij voor alle juridische en administratieve zaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Na ondertekening sturen wij de akte door naar een door de kopende partij gekozen notaris.

5. Nazorg
Uw woning is nu verkocht. Zit u nog met vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of overweegt u juist om een woning in de buurt van Deventer te kopen? Huur ons dan als uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Zoals u zelf bij de verkoop van uw huis heeft ondervonden, behartigt de makelaar de belangen van de verkopende partij. Wees voorbereid en kom op voor uw eigen belangen. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.


Wij maken graag een afspraak bij u thuis om onze dienstverlening aan u toe te lichten. Dit doen wij natuurlijk vrijblijvend en kosteloos!

Foto's

Logo Adfinis

Adfinis Makelaars in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Artikelen

Twee soorten taxaties

Een taxatie laat u uitvoeren om de waarde te bepalen van uw woning, bedrijfspand of een ander object. Een taxatie wordt gedaan door een erkende en onafhankelijke taxateur die kennis van zaken en de markt...

Onze locatie

Adfinis Makelaars


Keizerstraat 29 7411 HD Deventer
0570642299 Klik om te bellen