Abvo Assurantiën en Onroerende Zaken


Keulseweg 9 5953 HD Reuver
0774748606 Klik om te bellen

Verkoop, Aankoop, Hypotheken, Verzekeringen
Persoonlijk, deskundig en gedreven
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Over Abvo Assurantiën en Onroerende Zaken

ABVO is opgericht in 1993 en gevestigd in Reuver ( gelegen tussen Venlo en Roermond ). Vanuit onze vestiging bestrijken wij een werkgebied dat geheel Noord- en Midden Limburg omvat.

Door onze unieke werkwijze bieden wij onze klanten een totaal pakket aan financiële diensten. Onder het motto "Alles onder 1 dak" kunt u bij ons namelijk terecht voor zowel makelaardij als ook voor verzekeringen en hypotheken.

Onze makelaars kennen de woningmarkt in Noord- en Midden Limburg als geen ander en zijn u graag van dienst bij zowel de aankoop van uw droomhuis als ook bij de verkoop van uw woning. En heeft u een taxatierapport nodig, ook dan staat onze makelaar/register taxateur graag voor u klaar. Zijn taxatierapporten ( ook NWWI ) worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Onze erkend hypotheekadviseur bekijkt graag met u uw hypotheekmogelijkheden. Hij is geheel onafhankelijk en werkt samen met alle belangrijke banken en andere geldverstrekkers. Voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies bent u bij hem aan het goede adres.

En ook voor al uw verzekeringen kunt u bij ABVO terecht. Wij werken als onafhankelijk verzekeringskantoor samen met alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen. Vraag gerust eens naar een gratis en vrijblijvende vergelijking van uw verzekeringspakket.

Deskundig, ervaren en persoonlijk. Ongeacht waarmee wij u van dienst kunnen zijn, wij staan voor een persoonlijke benadering en ontzorgen u graag in het gehele proces van A tot Z. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat we doen.

ABVO, uw persoonlijke makelaar en adviseur voor Noord- en Midden Limburg.

Abvo Assurantiën en Onroerende Zaken in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

VBO lid

Ja

Onze locatie

Abvo Assurantiën en Onroerende Zaken


Keulseweg 9 5953 HD Reuver
0774748606 Klik om te bellen